23.03.2017 16:29
для всіх
169
    
  4 | 4  
 © Душа

Афоризми

***

Українці ніколи не будуть стояти на колінах ні перед ким, крім свого Бога!

***

Нездійсненну надію потрібно вбивати відразу, або вона уб`є Вас!


***

Якщо у силу недолiку інтелекту, освіти, Віри Ви чогось не розумієте, це ще не означає, що цього немає.


***

Ніщо не вічно, ні життя, ні забуття.


***

Все тут подорожні і мандрівники дорогою у вічність!


***

Краще зробити і пошкодувати, ніж не зробити і пошкодувати.


***

Боріться з нерішучістю, друзі, перемога здобувається у боротьбі. А, що відбувається під час боротьби? Чи Ви переможете, і отримаєте бажане, чи зрозумієте, що у Вас немає необхідності у предметі уявних алканий.



***

Сміливіше йдіть на зустріч своїй мрії! Повірте, у разі невдачі, Ви не втратите нічого, крім необґрунтованою надії.


P. S. : Хочете зателефонувати - зателефонуйте! Бажаєте, попросити - попросіть! Мрієте про поїздку - сміливо вирушайте у дорогу. Любите? Зізнайтеся у коханні, а раптом вона взаємна? А якщо ні - повірте, Ви нічого не втрачаєте, крім необґрунтованою надії. Отже, Ви перестанете думати про неможливе, а часто і маловажне. І, маючи конкретний результат, зможете рухатися далі!!! А може бути будете щасливі, втіливши мрію!!! А щасливі Ви будете в будь-якому випадку!!!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.03.2017 12:33  Ганна Коназюк => © 

Подобаються Ваші афоризми! Хотіла якийсь виокремити - не можу, бо всі гарні (і P.S.теж) !!!))
Завжди любила таке читати - час-від-часу потребую!.. Особливо люблю афоризми Бальтасара Грасіана. Натхнення Вам!

 24.03.2017 09:20  Тетяна Белімова => © 

Пані Олю, подивіться праворуч - тут є віконечко для спілкування. Шукайте праворуч велике поле із авами користувачів "Проби Пера". Можна писати приватні і публічні повідомлення.

 24.03.2017 09:16  Тетяна Белімова => © 

Пані Олю, прочитала і замислилася. Бачу, що Ви приклали чимало праці, аби написати заледве піваркуша. 

Про перший - нема мови. Велике Вам спасибі саме за нього. Дуже сподобався афоризм про нерішучість. Напевно, візьму його собі на довше обдумування. 

Про мандрівника - звісно, так і є. 

Згодна з тим, що краще зробити і шкодувати, ніж не зробити того, про що мрієш. 

Загалом, пані Олю, хотілося б ще звернути Вашу увагу на одну мою публіцистичну статтю "Тролізм як суспільне явище" (доєдную до публікації). Це невеличкий допис, що його я накидала за 10 хвилин, коли вчергове допекли тролі. Не повірите, що трапилося після цього. Принаймні троє з відомих ТУТ людей упізнали себе й написали мені листи з претензіями))))))) Приватно, звісно. Імен ніде не вказано. Але якщо людина визнає себе ТРОЛЕМ і впізнає у дописі, то що можна їй у відповідь написати? 

Об`єктом уваги троля бути дуже боляче і неприємно. Думаю, ми всі бували в такій ситуації. Ми - користувачі інтернету. На це поки нема ради))) Маємо те, що маємо, як казав колись пан Кравчук. Тож лишається жаліти цих людей, бо вони справді глибоко нещасні. Подумайте лишень... Якщо стільки негативу вони здатні вилити на ближніх, скільки ж його є в них самих?

"Бо чим серце наповнене, те говорять уста. Добра людина з доброго скарбу добре виносить, а лукава людина зо скарбу лихого виносить лихе." (ЄВ. М.:12)


Не втомлююся повторювати для себе ці слова. І жодного разу така "мірка" не дозволила мені помилитися))
Бажаю Вам чудового весняного настрою і ще багато нових афоризмів!  

Тролізм як суспільне явище (декілька слів до теми) | Тетяна Белімова

 23.03.2017 22:32  © ... 

Щиро вітаю, пані Галино!!!

Бачу Ви жінка весела, доброзичлива!!!)))

Звичайно афоризми не суперечать один одному!!! Не здолав, поховав і лови нову!!!

Знаєте, пані Галино, якщо б я хотіла догодити середньостатистичному споживачеві, я б пішла у сферу послуг, реалізовувати це прагнення (посміхаюся)!!! Той хто прагне до стилізації і наслідування з точки зору Світової історії  не існує. Так само знаю, що не можна подобатися всім, і взагалі ніколи до цього не прагнула. Бо це дається тому, хто не мучиться цією пристрастю. Бо, будь - який дар у небезпечних руках призведе до біди. "Алкать", "Алкание" дійсно російсько мовне слово, лексика 18 століття (незважаючи на те, що воно Вам раніше не зустрічалося, посміхаюся)))), але дуже гарне, не втрималася! У даному випадку - неологізм з іноземної мови!!!))) До речі, я їм не випадково скористалася. Хотіла дізнатися кому з моїх колег принесе задоволення, вказати мені на це, мої очікування були виправдані!!!

Йду до Вас у гості!!! 

З пошаною!!!

 23.03.2017 20:19  Каранда Галина => © 

слова "алканий" як форми слова "алкать" я навіть в російській мові не знаю...
а чи немає суперечності між другим афоризмом та двома останніми????)))
(я просто дууууууже вимоглива до афоризмів і анекдотів, тут мені вкрай важко догодити, тож пробачте:))