10.06.2017 19:10
для всіх
378
    
  2 | 2  
 © Душа

Афоризми

نبه الكلاب لا يضر السحاب (Гавкіт собак - не шкодить хмарам).Арабська мудрість.

Цікава річ інтернет, ніколи не знаєш, хто тобі пише насправді, геній, східний шейх, або пацієнт психіатричної клініки, якому ненадовго зняли гамівну сорочку, і він, будучи впевненим у власній винятковості, тебе ще й повчає. )))))


P. S: А коли, друзі мої, Вас повчають, тіні без облич, імен, статі, віку, національності та біографії, можете бути впевнені, вони переконані у власній винятковості. Бо їм здається, що кожна людина у Всесвіті, неодмінно їх знає в обличчя і захоплюється ними, так як вони впевнені, що їм відкрилася Істина повною мірою))


Як відрізнити божевільного від генія? Геній бачить те, що попереду, божевільний теж))) Таким чином, божевільний бачить генія, але геній не бачить божевільного)))


Як відрізнити шейха від непримітного бідняка? Усвідомити те, що шейхи не мешкають в соціальних мережах, з метою познайомитися з Вами. Реальне життя і віртуальне дуже рідко перетинаються. (Але друзів в інтернеті зустріти звичайно можна, особливо якщо Вас об`єднують спільні інтереси і захоплення.)

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.06.2017 09:49  Тетяна Белімова => © 

Сьогодні у Вас важлива тема - віртуальне спілкування і межа між геніальністю і божевіллям. Класно вийшло! З усім згодна.

 12.06.2017 09:48  Тетяна Белімова => © 

Пані Олю, афоризм, винесений в епіграф, просто суперський))) Читаю далі))