22.06.2017 18:55
для всіх
403
    
  3 | 3  
 © Душа

Афоризми


Наскільки ж болящі і обмежені люди, які реєструються на літературних сайтах, інкогніто з метою образи оточуючих, вважаючи, що ніхто їх не впізнає і не притягне до відповідальності.




***


Життя тролів подібна до повітряних куль, варто тільки не звертати на них увагу, і вони відразу здуваються в пошуках нового натхнення!!!




***


Ворог долає Вас, коли починаєте постійно думати про нього.




***


Не можна збивати дихання поета, адже воно натхненню рідне...



***


Майстерність письменника (поета) полягає в тому, з будь-якої емоції і ситуації черпати натхнення, а не навпаки!




***




Письменник без читачів - король без королівства.




***


І навіть гавкіт собак, краще тиші, бо, немає такого (земного) царства, яке любив би кожен його житель або гість.




***


Сьогодні я подорослішала і зрозуміла, що якщо я не компетентна в психіатрії, то розмовляти з болящими безглуздо, я їм допомогти все-одно не зможу.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.06.2017 09:10  Тетяна Белімова => © 

Гіркі. але правдиві істини... На жаль... Моральність ніколи не буде кричати про себе, натомість аморальність буде завжди повчати і нав`язувати свої збочені погляди.

Тролі - дуже неприємна тема, а найбільша прикрість у тому, що дійсно вміють вишукати болючі для спільноти / особистості питання і "сипати соль".