12.06.2020 22:36
для всіх
193
    
  2 | 2  
 © Надія Крайнюк

У пошуку альтернативи. Поезія сучасної України

У пошуку альтернативи. Поезія сучасної України

Нарешті завершилося довге очікування. Вчора отримала чотири примірники першого тому двотомної антології сучасної української поезії «У пошуку альтернативи»: два для себе, для Шевченківської ЗОШ №1 і для Шевченківського ліцею. До першого тому цієї книги увійшли і мої твори (с. 434 – 440).

Повна назва книги: «У пошуку альтернативи. Поезія сучасної України», ч. І. — К., Друкарський двір Олега Федорова, 2020. — 536 с.

140 авторів (у кожному томі по 70). Висловлюю щиру подяку упоряднику Серго Сокольнику, видавцю Олегу Федорову за роботу над цим виданням. Вітаю всіх співавторів з цією чудовою і дуже важливою подією в історії нашої країни та її літератури.

Бажаю всім подальших творчих успіхів!

10. 06. 2020 рік

Світлина автора публікації



Смт Шевченкове, 10. 06. 2020 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.06.2020 08:39  Старченко Наталія Ми... => © 

Це так чудово! Щиро Вас вітаю!!!