09.06.2021 20:27
для всіх
125
    
  - | -  
 © Журналіст

Саундбари Samsung 2021 року серії S: звукові панелі HW-S60T і HW-S61T

Саундбари Samsung 2021 року серії S: звукові панелі HW-S60T і HW-S61T

Саундбар - краще доповнення до телевізора в 2021 році, але на практиці ми все частіше використовуємо його не тільки під час кіносеансів. Кращі пристрої можна використовувати як частину системи домашнього кінотеатру, так і в якості гучномовців для прослуховування музики або подкастів. У цю категорію входять Samsung HW-S60T і HW-S61T: елегантні, універсальні звукові панелі з ефектною формою, які при необхідності можуть стати серцем спеціальної системи об`ємного звучання.

Устаткування має дизайн All-in-One. Приплюснута, не надто продовгувата форма без зайвих прикрас відмінно впишеться в будь-який інтер`єр. Звукові панелі доступні в чорному (HW-S60T) або сріблястому (HW-S61T) кольорі. Чохол з м`якою, приємною на дотик тканиною від компанії Kvadrat зігріває їх універсальні геометричні форми, а округла форма буде добре виглядати, як в мінімалістичних композиціях, так і в теплих затишних приміщеннях.

Секрет звуку HW-S60T і HW-S61T - це бічні рупорні динаміки. Характерна конструкція перетворювачів направляє випромінюваний звук в різні боки, створюючи враження гармоніюючих панорамних звукових каналів. Супутня технологія Samsung Acoustic Beam точно направляє окремі «промені» звуку таким чином, щоб він оточував слухача, незалежно від того, чи дивиться він фільм чи грає на консолі. Функція Sound Adaptation може регулювати гучність діалогів відповідно до акустичних умов навколишнього середовища - це корисно, якщо Ви хочете подивитися новий епізод серіалу, коли Ваш сусід почав ремонт.

Саундбари S серії HW-S60T і HW-S61T також сподобаються людям, які часто використовують звукові панелі для прослуховування потокової музики. Виділений музичний режим гарантує, що під час прослуховування ваших улюблених пісень інструменти будуть звучати реалістично, вокал звучить чітко, а вся кімната наповниться плавними і мелодійними тонами. Завдяки йому досить підключити мобільний пристрій до HW-S60T або HW-S61T через Wi-Fi або Bluetooth, і глибокий, захоплюючий звук буде від Вас на відстані витягнутої руки.

Звукові панелі отримали чотири перетворювача: два низькочастотних динаміка і два високочастотних. Ця конфігурація дозволяє Вам насолоджуватися сильним звуком без додаткових пристроїв, але якщо Ви вирішите розширити свою систему - не проблема. Функція Wireless Ready Depth of Bass підключить сумісний сабвуфер по бездротовій мережі, а додаткові динаміки візьмуть на себе функцію бічних або тильних каналів.

Ентузіасти розумного будинку оцінять можливість сполучення звукових панелей з екосистемою Samsung SmartThings і голосового управління через Amazon Alexa.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!