15.08.2023 19:40
18+
56
    
  2 | 2  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 19. Життєві спостереження



  1. Життя – це забіг від смерті, до смерті.
  2. Наявність совісті, ІНОДІ, говорить про відсутність розуму.
  3. Самолюбування - найвищий ступінь зазнайства.
  4. Самобічування – психологічний мазохізм.
  5. Краса - найвищий ступінь доцільності, вершина досконалості. Потворність - відхилення від норми. Норма – діапазон загальноприйнятих оцінок. Не може відхилення від норми – вважатися красою.
  6. Працювати безкоштовно можна лише для однодумців.
  7. Він обманював своїх друзів - тому, що більше не було кого. Коли друзі скінчилися – перейшов на родичів. Закінчилися родичі-застрелився - бо не виносив самотності.
  8. Будь-яка робота здається простою та легкою – особливо, якщо спостерігати з боку.
  9. Якщо роботу зроблено - будь-хто може сказати: "А я б зробив краще! "Так зроби – хто заважає!
  10. Якщо щось не виходить, завжди знайдеться людина, яка скаже: "А я ж казав, що не вийде!" Хоча, при цьому нічого не робитиме. Не звертайте уваги, робіть – все вийде.
  11. Перед тим, як відповідати на критику - порівняйте результати своєї роботи з результатами роботи критика. Якщо результат не на вашу користь - прислухайтеся, подумайте, переробіть... Якщо результат на вашу користь - не звертайте уваги – ви на правильному шляху...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!