05.10.2023 18:40
18+
50
    
  1 | 1  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 34. Сенс життя

Кажуть у Всесвіті існує 13 вимірів - давайте спробуємо…


  1. Сенс життя в дітях. Любов та відповідальність, продовження роду, самовідновлення.
  2. Сенс життя в онуках. Любов і ще раз любов, відповідальність - на батьках. Вкласти «душу» та «розчинитися» в цих маленьких чудових створіннях.
  3. Сенс життя в самому житті. Змінювати навколишнє середовище та світ на найкраще.
  4. Сенс життя в друзях. Щирість, самовідданість та щедрість по відношенню до них дозволяють об`єднатися для досягнення певної мети.
  5. Сенс життя в щирості та повазі оточуючих.
  6. Сенс життя в комфорті навколишнього середовища та побуті.
  7. Сенс життя в спокої душі та щирості сумління.
  8. Сенс життя збережені фізичного здоров`я та здорового глузду - якнайдовше.
  9. Сенс життя в коханні. Злиття двох людей у полум`ї кохання створює неймовірний симбіоз існування.
  10. Сенс життя в здобутті матеріальних та моральних благ.
  11. Сенс життя в творчості, тому що - тільки творчість, робить людину -людиною.
  12. Сенс життя у волі в середовищі проживання та суспільстві, свободі совісті у внутрішньому сприйнятті.
  13. Сенс життя в пам`яті та вдячності оточуючих, яка проявляється зараз та після…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!