04.01.2024 19:54
18+
39
    
  1 | 1  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 37. Науково-технічний прогрес та люди

     

  1. Скільки людині не кажи, як треба зробити, вона все одно зробить по-своєму, це обов`язкова передумова науково-технічного прогресу.
  2.  

  3. З віком людина стає більш консервативною в своїх поглядах, особливо на науково-технічний прогрес, щось довести людині, якій за 60 і вона прийняла якесь своє рішення - практично неможливо.
  4.  

  5. З віком, людина вибирає шлях - довший, але “свій”, ніж коротший, але “чужий”, тому що не хоче витрачати свій час, для вивчення чужого досвіду.
  6.  

  7. Лінощі та науково-технічний прогрес пов`язані не менше, а, можливо, навіть більше - ніж трудолюбство.
  8.  

  9. Найбільше на науково-технічний прогрес впливали ентузіасти.
  10.  

  11. В не розвиненому суспільстві ентузіасти продовжують суттєво впливати на науково-технічний прогрес, у розвиненому суспільстві, їх змінили освічені, прагматичні фахівці.
  12.  

  13. Ентузіасти - одинаки стояли у витоках науково-технічного прогресу, зараз їх у повній мірі, замінили науково-технічні відділення успішних фірм.
  14.  

  15. Ентузіазм - це молодість інтелекту, прагматизм - його зрілість у прийнятті рішень.
  16.  

  17. Тільки в молодості обдарована людина, без оглядно ділиться своїми ідеями - оскільки попереду ціле життя, у зрілості - цікаві ідеї, є предметом заробітку - оскільки невідомо - що там, за “поворотом”.
  18.  

 

 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!