09.05.2024 13:52
18+
9
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 42. Синдром Даннінга-Крюгера

1. "Дурень не може зрозуміти, що він дурень, тому що він дурень." (Все-таки це синдром Даннінга – Крюгера, а не ефект).

2. Дурень – це хвороба, на жаль, дуже важко діагностується та не лікується.

3. З віком синдром Даннінга - Крюгера посилюється, якщо навіть дурень усвідомлює, що він дурень, він забуває про це (склероз).

4. Розпізнати дурня на вигляд – неможливо, а можливо лише за результатами його діяльності.

5. В управлінні синдром Даннінга - Крюгера проявляється в нездійсненних (нездійснюваних) законах, наказах і розпорядженнях.

6. В освіті синдром Даннінга - Крюгера проявляється в безсистемності і спробах навчити дурня.

7. У науці синдром Даннінга – Крюгера проявляється у спробах видати ілюзію за дійсність.

8. Синдром Даннінга – Крюгера яскравіше проявляється у роботах, потребують підвищеного інтелекту.

9. Синдром Даннінга – Крюгера – хвороба не заразна, карантин – жорстка ізоляція, самоізоляція – неефективна.

10. При контакті з дурнем, часто проявляється – ефект Плацебо, або істинний, або вдаваний.

11. Гра в дурня є улюбленим заняттям багатьох розумних.

12. У середовищі дурнів, не можна бути "білою вороною" - "заклюють".

13. Дурень дурня не бачить здалеку і близько теж не бачить, але відчуває.

14. "Валять дурня" - не означає, ним ставати.

15. Дурням легше жити – немає складних питань.

16. Прикинувшись дурнем – залишив у дурнях багатьох розумних.

17. "Включив дурня" - і немає проблем.

 


Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!