15.08.2023 19:07
18+
45
    
  1 | 1  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 15. Критики та професіонали



  1. Вчити може лише той – хто вміє.
  2. Критикують те, що погано, те, що добре – тим захоплюються.
  3. "Все" не може бути "Супер", тому що це знищує саме поняття "Супер".
  4. Професіонал - фахівець, що відбувся, критик - не відбувся як професіонал.
  5.  Літературний критик - літератор, що не відбувся, автор неопублікованої прози або віршів.
  6. Музичний критик - композитор або співак, що не відбувся, виконавець не написаної музики і не заспіваних пісень.
  7. Професіонал розбирається і вміє те, що добре, а критик – те, що погано, бо кожен займається тим, що вміє.
  8. Еволюція професіонала: спробував, дуже погано, ... погано ... усвідомив, ... напружена робота, ... добре, чудово ... розповів про те, що таке добре ... - результат, визнання!
  9.  Еволюція критика: спробував, дуже погано, ... погано ... усвідомив, ... не виходить ... розповів про те, що таке погано ... - Який результат, таке визнання?!
  10. Критикувати краще «Великих», одже перебуваючи поряд з ними, завжди можна «погрітися» в променях їхньої променистої слави, критикувати посередніх – менш вигідно, хоча на тлі посередності – можна здаватися великим.
  11. Критикуючи «Великих», критик є «тлумачником» їхніх думок для більшості і в їх присутності може здаватися «великим», критикуючи «посередності» критик може здаватися «всезнайкою» і на їхньому тлі може здаватися «великим», тож кого не критикуй - можна здатися "великим", але тільки здатися.
  12.  Думка критика – лише тінь думки автора, але тіні без об`єктів не буває. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!