19.08.2023 19:46
18+
39
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 21. Про роботу та керування



  1. Тільки марну роботу - можна робити нескінченно довго, тому що результат нікому не потрібен.

  2. Велика дурість – допомагати ледару.
  3. Гарний працівник – вирішує проблему, поганий – додає.
  4. Якщо працівник випадково робить помилку – це його вина, якщо – системно, це вина його керівника.
  5. У хорошого керівника, як у хорошого каюру – все тягнуть в один бік. ("Каюр" - керує собачою упряжкою).
  6. Гарний керівник завжди направить зусилля всіх членів колективу у потрібний бік.
  7. Керівник завжди повинен знати, куди він веде підлеглих, підлеглий - не завжди, його ведуть.
  8. Без стратегічного плану та місії не можна успішно працювати та розвиватися, можна лише виживати.
  9. Місія – інтеграл стратегії.
  10. Стратегія – диференціал місії.
  11. Місія – визначає стратегію, стратегія – визначає тактику, навпаки – ніколи.
  12. Місію та стратегію - розробляє генеральний штаб (ТОПи) - працівники її виконують у тактичних завданнях.
  13. Управління: постановка завдань, контроль, коригування та відповідальність.
  14. Зарплату платять за роботу, премію – за добре виконану роботу, за минулі заслуги – поважають, тим більше вони вже були сплачені.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!