03.09.2023 23:58
18+
45
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 29. Стратегія і тактика

     

  1. Як би не було "погано", думай про хороше.
  2.  

  3. Ілюзія благополуччя у сьогоденні, може дати лише ілюзію благополучного майбутнього.
  4.  

  5. Не обманюй себе – програєш.
  6.  

  7. Масштаб керівника визначається масштабом та далекоглядністю його стратегічних планів.
  8.  

  9. Виживання – не може бути стратегією.
  10.  

  11. Стратегія та тактика існують паралельно.
  12.  

  13. Стратегія майбутнього – визначає тактику сьогодення.
  14.  

  15. Стратегія - спрямована у майбутнє, тактика - у сьогодення.
  16.  

  17. У стратегії не може бути "різких" поворотів, у тактиці - може.
  18.  

  19. Душа – визначає стратегію, тіло – реалізує тактику.
  20.  

  21. Головне багатство країни та будь-якої організації – це люди, не розгуби їх.
  22.  

  23. Активи – визначають можливості, люди – забезпечують результат.
  24.  

  25. Стратегія визначає - " душу " підприємства, тактика - його " тіло " , а тіло, без душі - лише конструкція.
  26.  

  27. Хочеш вижити - роби те, до чого змушують обставини, хочеш жити -думай і роби те, що вигадав, що визначає твоя стратегія.
  28.  

  29. Слово "жити" - визначає сьогодення та майбутнє, слово "вижити" - лише сьогодення.
  30.  

  31. Якщо стратегія та тактика "зливаються" в одне ціле - успіх, розрізнені - невдача.
  32.  

  33. Якщо немає тактики – немає сьогодення, без стратегії – немає майбутнього.
  34.  

 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!