04.09.2023 00:24
18+
51
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 32. Ідея, вибір

     

  1. Основу життя людини визначає її ідея. Особистість - це людина, яка має свою ідею, але прожити можна - використовуючи чужі, видаючи їх за свої.
  2.  

  3. Ідея виникає на кордоні: пізнаного з непізнаним, стан цього кордону визначає рівень ідеї.
  4.  

  5. У інтелектуалів та ідеї розумні, у дебілів – дебільні.
  6.  

  7. Затребувані ідеї та її автор відповідають рівню суспільства.
  8.  

  9. Роботу можна обирати, коли є хоча б дві пропозиції.
  10.  

  11. Роботу можна вибирати, коли є – що їсти.
  12.  

  13. Спосіб отримання грошей - визначає престиж та повагу людини.
  14.  

  15. Знання безмежні, обман – кінцевий, чим заробляти – вибір кожного.
  16.  

  17. Завжди настає момент - коли потрібно дати відповідь на запитання: "Навіщо я живу, чого я досяг, яким способом і що попереду?"
  18.  

  19. Інтелігенту і злодію не по дорозі.
  20.  

  21. Значний бізнес та брехня – несумісні.
  22.  

  23. Що в результаті: у бізнесмена - бізнес, у вченого-відкриття, у інженера-машини, у лікаря-здоров`я, ..., у брехуна - тільки брехня.
  24.  

  25. Багатство – приносять люди, машини їм лише допомагають.
  26.  

  27. Життя всім дає безліч можливостей – тільки треба бути готовим ними скористатися.
  28.  

  29. Готовність щось зробити, визначають: здоров`я, знання та досвід: не розгуби, пізнай, набувай.
  30.  

  31. Якщо людина каже: «Я потім!» - у нього все буде - потім, той, який досягає результату - потом, у того все зараз - все визначає - всього лише одна літера.
  32.  

  33. Для людини - "завтра" не настане ніколи, для неї завжди - "сьогодні", фраза: "Я зроблю "завтра!" - Абсурдна.
  34.  

  35. Коли є – тоді їж, а не – коли хочеться.
  36.  

  37. Маски та креми для обличчя та тіла – завжди були «спеціями» для посилення «смаку» жінки.
  38.  

  39. В одну воду - двічі увійти не можна, з однієї вийшов - до іншої увійшов.
  40.  

 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!