27.06.2014 11:35
для всіх
215
    
  2 | 2  
 © Ксюшка Жайворон

Покоління навушників і закритих сердець

Пам’ятаю в дитинстві я дуже любила автобуси, розмови незнайомих людей, їх вигляд, реакція на зауваження водіїв. Любила, бо таке траплялось надзвичайно рідко. Лиш коли мама брала мене за руку і ми разом сідали в автобус, щоб дістатись до бабусі, що жила за кілька годин їзди автобусом від нас і за кілька десятків подорожніх, що траплялись на нашому шляху. На жаль, то були скрутні часи для моєї сім’ї і тому бабусю ми бачили лише раз чи два на рік.

Але з часом все змінилось я почала любити дорогу за постійну музику спочатку з колонок автобуса, а потім вже й з власних навушників.

Моя мама дуже не любить навушники, бо вважає, що через них сучасні діти є малоговіркими і повністю зануреними в себе.

Пам’ятаю коли після чергової поїзди до бабусі минулого року у мене зламались навушники і до мене підсів милий хлопець. Ми з ним розмовляли всю дорогу про все на світі. На жаль, я була дуже змучена і під кінець дороги заснула, тому знайомство наше не продовжилось. Але завдяки йому я зрозуміла скільки цікавого і, можливо, важливого я пропустила закриваючись від світу навушниками. Закриваючись не лише в транспорті, а й в житті. Закриваючи не лише вуха, а й серця.

Я з покоління навушників і закритих сердець.

Але я принаймні розумію це… А ви?

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 27.06.2014 19:33  Деркач Олександр => © 

Гарні думки

 27.06.2014 15:50  Панін Олександр Мико... => © 

Гарне оповідання, залишилось відкласти навушники та йти у народ, а як назад захочеться!

 27.06.2014 08:52  Тетяна Белімова => © 

Гарний роздум))) Кожен сам робить свій вибір! Я багато спілкуюся з молоддю по роботі і можу сказати, що бачу дуже багато відкритих і щирих сердець! 

Хай щастить! Пишіть ще прозове - у вас гарно виходить!

{#}